معاون سیاسی-اجتماعی فرمانداری ملارد با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۰ سمن در این شهرستان فعال هستند، گفت: سه سمن نیز در حال تاسیس و راه اندازی قرار دارد.
مجتبی شاهقلیان ضمن اشاره به نقش سازنده سمن ها در توسعه و شکوفایی جامعه با مشارکت های مردمی، اظهار داشت:سمن ها، تشکل های مردم نهاد محسوب می شوند که حلقه کمکی میان مردم و دولت هستند.
وی افزود: شهرستان ملارد در طول یک دهه اخیر در عرصه فعالیت سازمان های مردم نهاد، روند قابل قبولی نداشته و کاهش تعداد سمن های فعال از ۳۰ سازمان مردم نهاد به هشت سازمان در طول ۱۴ سال اخیر، گواهی بر صحت این ادعا است که مسیر فعالیت سمن ها در طول سالیان اخیر رضایت بخش نبوده است.
شاهقلیان گفت: در طول دو سال اخیر با عنایت به تاکید دولت و استانداری بر ضرورت توسعه فعالیت های سمن ها، دو سمن دیگر نیز در این شهرستان تاسیس شد که با سه تشکل مردمی که در صدد راه اندازی است، مجموع این میزان به ۱۳ سمن خواهد رسید.
معاون سیاسی- اجتماعی فرمانداری ملارد عنوان کرد: افراد و گروه های بسیاری در شهرستان بدون هیچ چشم داشتی علاقه مند به فعالیت در قالب این تشکل های مردمی هستند و ما نیز به نوبه خود سعی می کنیم در چارچوب های قانونی، فضا و شرایط را برای تحقق این مهم، تسهیل و فراهم کنیم.
وی افزود: به دلیل عدم قیود دولتی و صریح الهجه بودن سمن ها، برخی آن را تهدید می پندارند اما طبق قانون و آیین نامه های موجود، شهرداری ها و ادارات مکلف هستند در راستای اهداف تعریف شده مجموعه خود، برون سپاری برنامه ها را مد نظر قرار دهند.
شاهقلیان گفت: ذکر این نکته ضروری به نظر می رسد که برخی از سمن ها نیز خوب عمل نکرده اند اما نمی توان نقصان و ضعف گروه یا عده کمی را به تمامی مجموعه های مردم نهاد تعمیم داد.
معاون سیاسی- اجتماعی فرمانداری ملارد در خاتمه یادآور شد:از نظر ما، سمن ها فرصتی ویژه و سازنده محسوب می شوند که با فعالیت قانونمند و اصولی و در چارچوب ها و قواعد تعریف شده قادر خواهند بود روند توسعه اجتماعی و فرهنگی این شهرستان را تسریع کنند.
منبع: مهر