شهیندخت مولاوردی در جلسه شورای اداری استان کرمانشاه و مراسم اختتامیه نشست سازمان های مردم نهاد غرب کشورکه امروز در استانداری برگزار شد با اشاره به درآمد 600 میلیارد دلاری نفت طی سالهای دولتهای نهم و دهم، گفت: نحوه مدیریت کشور با این درآمد هیچ تناسبی نداشت.
وی با بیان اینکه تبیین عملکرد دولت بدون توجه به شرایط آغاز بهکار دولت مقدور نیست گفت: تحلیلگران انتخابات سال 92 را انتخاب بین دو گزینه ادامه وضع موجود یا تغییر آن بود و در حالی که احساس می شد در ابعاد سیاست داخلی و خارجی یک بن بست ایجاد شده است، اغلب مردم به تغییر وضع موجود رای دادند و دولت یازدهم کار خود را شروع کرد.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه شعار روحانی در تبلیغات آرامش در سیاست، آسایش در اقتصاد و امنیت در فرهنگ با هدف باز کردن گره کور دولت پیشین بود گفت: رئیس جمهور با تمام توان و تلاش در حوزه های مختلف درصدد تحقق شعار خویش برآمد.
مولاوردی رویکرد رئیس جمهور را سخن سازنده و تعامل با دیگران عنوان کرد و افزود : مخابره این پیامها در شرایط سیطره ناامیدی بر جامعه رخ داد و مجموع این برنامهها روزنهای برای خروج کشور از بنبست شد.
وی ادامه این مسیر بدون همدلی و همزبانی ملت و دولت را میسر ندانست و گفت: دستاورد های دولت با اتکا به اعتماد عمومی مردم به دست آمده است.
این مسئول به کاهش تدریجی قیمت نفت به 40 دلار اشاره و خاطرنشان کرد: دولت تدبیر و امید با کاهش تورم از 40 درصد به 13 درصد ثبات اقتصادی و آرامش در جامعه را ایجاد کرد.
وی از پرداخت معوقات ایثارگران با وجود تنگناهای مالی دولت خبرداد و گفت: در دو سال گذشته 11 هزار سبد کالایی برای تامین امنیت غذایی مردم تامین شد، طرح جامع مالیاتی به تصویب رسید و از وابستگی بودجه به نفت برای گسترش عدالت اجتماعی نیز کاسته شد.
مشارکت سازمان های مردم نهاد را باید قدر بدانیم
ملاوردی در بخش دیگری از سخانش به اعتقاد دولت به جلب مشارکت مردم و تقویت سازمانهای مردم نهاد اشاره کرد و گفت: مشارکت را باید قدر بنهیم، خصوصا مشارکت داوطلبانه که در قالب سازمانهای غیردولتی تبلور می یابد.
وی با بیان اینکه سمن ها زیر مجموعه دولت نیستند، بلکه نقش میانجی بین دولت و مردم را ایفاء می کنند، گفت: استقلال و غیردولتی بودن این سازمانها نباید بعنوان دولت ستیزی و دولت گریزی تلقی شود. این سازمانهای غیر دولتی در برابر و تقابل با دولت نیستند، بلکه بعنوان همیار دولت می توانند در توسعه کشور کمک کنند.
راهاندازی بیمارستانهای جامع زنان یکی از اولویتهای وزارت بهداشت است
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به برنامههای دولت یازدهم در بخش بهداشت و درمان از آغاز فاز دوم طرح تحول در نظام سلامت خبرداد.
وی فاز نخست طرح تحول در نظام سلامت را شامل درمان و فاز دوم را شامل بهداشت عنوان کرد و افزود: ساخت خانههای بهداشتی و روستایی، بیمه سلامت، پزشک خانواده و برنامه ملی خود مراقبتی از جمله برنامههای بهداشتی است که در فاز دوم اجرا می شود.
مولاوردی با بیان اینکه تا کنون 10 میلیون دفترچه بیمه سلامت برای بیمه همگانی صادر شده است گفت: راه اندازی بیمارستانهای جامع زنان به عنوان یکی از اولویتهای وزارت بهداشت و درمان در مناطق مختلف بویژه مناطق روستایی در حال پیگیری است.
تفاوت های برنامه ششم توسعه با برنامه های قبلی
وی با اشاره به روند تدوین برنامه ششم توسعه کشور گفت: تفاوتی که برنامه ششم توسعه با برنامه های قبلی خواهد داشت این است که قرار نیست در این برنامه مشابه برنامه های قبلی بصورت کلی گویی و آرمان گرایانه با موضوعات مد نظر برخورد شود.
معاون رییس جمهور افزود: در برنامه ششم توسعه نگاه دولت این است که احکامی که نیاز به تصویب مجلس ندارد را به مجلس ارائه ندهد، بلکه بصورت برنامه دولت به دستگاه ها ابلاغ کند و دولت بصورت پروژه ای به موضوعات نگاه می کند و موضوعاتی که در طول پنج سال می توانند به سرانجام برسند مد نظر خواهد بود.
مولاوردی تصریح کرد: سازمان مدیریت نیز بر اساس آمایش سرزمین و بررسی های انجام داده موضوعات خاصی را برای برنامه ششم شناسایی کرده و آب، گردشگری، محیط زیست و توسعه سواحل مکران محورهای این برنامه هستند.
زنان شاغل تحت فشار هستند
وی با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه گروه های مختلف زنان ایرانی نیاز به توجه دارند، گفت: توازن بین کار و زندگی زنان یک مطالبه جدی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
مولاوردی با بیان اینکه زنان شاغل ما به شدت تحت فشار هستند، گفت: تسهیلات و امتیازاتی که در دولت قبل و با نگاه حمایتی برای زنان شاغل در نظر گرفته شد و غیرقابل اجرا نیز بود، امنیت شغلی زنان شاغل را به خطر می انداخت، لذا به یک نگاه همه جانبه در مورد زنان شاغل با توجه به نقش های چندگانه همسری و مادری آنان نیاز داریم که این موضوع در حال بررسی است و امیدواریم در برنامه ششم توسعه برنامه درستی برای این موضوع تصویب کنیم.
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری از تهیه اطلس وضعیت زنان در جریان سفرهای استانی رییس جمهور خبر داد و گفت: برای مقابله با آسیبهای اجتماعی زنان نیاز به یک نقشه راه داریم که این اطلس نقشه را در اختیار ما قرار می دهد.
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور همچنین با بیان اینکه به یک تعادل جنسیتی در بازار کار نیاز داریم، گفت: موضوع اشتغال زنان سرپرست خانوار و فارغ التحصیلان زن دانشگاه ها موضوعی بسیار حیاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
مولاوردی با بیان اینکه تعادل و توازن در مدیریت ها را دنبال می کنیم، گفت: باید فرصت های برابری برای زنان و مردان در حوزه مدیریت داشته باشیم.
وی اظهار کرد: همچنین امیدواریم در شرایط پساتحریم و با گشایش های اقتصادی که ایجاد می شود، فشارهای اقتصادی از دوش مردان خانواده برداشته شود و بهتر بتوانند نقش های پدری و همسری خود را ایفا کنند.