سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و دبیر هیأت نظارت بر سازمان های مردم نهاد گیلان بر لزوم بهره گیری از ظرفیت و توان سازمان های مردم نهاد برای تحقق اقتصاد مقاومتی در جامعه تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، یونس رنجکش روز دوشنبه در دیدار با جمعی از مدیران سازمان های مردم نهاد استان گیلان به مناسبت هفته اجتماعی گیلان و روز سازمان های غیر دولتی و افزایش سرمایه های اجتماعی افزود: یکی از اهداف شکل دهی هفته اجتماعی، استفاده از این ظرفیت ها با تاکید بر توجه به اقتصاد مقاومتی و یک تجربه در این زمینه است.
وی ادامه داد: مدیریت منابع حلقه مفقوده در اقتصاد مقاومتی است که بخش قابل توجهی از این منابع در سرمایه های اجتماعی موجود در سازمان های مردم نهاد نهفته است که باید از این دانسته ها به شایستگی استفاده کرد.
وی اضافه کرد: دولت یازدهم با رویکرد خوب در ایجاد بستر مناسب برای استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد تلاش دارد تا این پایگاه و توانمندی های موجود، بهره وری مناسب داشته باشند و در گیلان نیز مسوولان ارشد استان این رویکرد را دنبال می کنند.
رنجکش اظهار داشت : سازمان های مردم نهاد ، نقش مهمی در تولید سرمایه های اجتماعی و پیشگیری از بسیاری از چالش ها و مشکلات دارند که تنها با ایجاد فضای مشارکتی و همسویی بیشتر آنان با دستگاه های اجرایی، همدلی و همزبانی و ارتقای سرمایه های اجتماعی حاصل می شود.
وی همچنین به مدیران دستگاه های اجرایی توصیه کرد تا با استفاده از توان و ظرفیت سازمان های مردم نهاد در راستای اهداف سازمان خود بهره مند شوند.
وی یادآور شد: در استان گیلان ظرفیت های مناسب برای فعالیت افراد داوطلب در اقدامات خیرخواهانه فراهم است و تلاش می کنیم براساس چارچوب های قانونی، در صدور مجوزها نیز تسهیلات لازم صورت گیرد.
هفته اجتماعی به ابتکار اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان برای اولین بار در کشور، از دهم تا هفدهم مهرماه برگزار می شود.
در حال حاضر، بالغ بر 300 تشکل مردم نهاد در قالب سازمان هایی همچون انجمن های خیریه، حوزه جوانان، محیط زیست و مددکاری در گیلان فعالیت می کنند.
از این تعداد سازمان های مردم نهاد در استان ، حدود 60 سمن از استانداری و مابقی از نهادهایی از قبیل نیروی انتظامی، اداره کل ورزش و جوانان، بهزیستی و محیط زیست گیلان مجوز گرفته اند.
منبع: ایرنا