سرپرست اداره كل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري و دبير هيات نظارت بر سازمان هاي مردم نهاد گيلان گفت: دستگاه هاي اجرايي، نقش سازمان هاي مردم نهاد را در مداخله براي مهار بحران ها جدي بگيرند.
يونس رنجكش عصر چهارشنبه در نخستين جلسه سازمان هاي مردم نهاد در مديريت بحران استان افزود: دستگاه هاي اجرايي با شناخت ظرفيت هاي اين سازمان ها و برنامه ريزي در راستاي ماموريت هاي سازماني خود، مي توانند از اين نيروها انتقاد كنند.
وي يادآور شد: بحران در جامعه تقسيم بندي هاي خود را دارد و ما بايد تلاش كنيم تا بحران هاي مختلف را به خوبي شناسايي و با بهره گيري از ظرفيت هاي موجود، آنها را مهار كنيم.
به گفته رنجكش، ورود داوطلبانه مردم در بخش مهار بحران مي تواند بسيار تعيين كننده باشد و اين، دستگاه هاي اجرايي هستند كه بايد مديريت صحيحي در بهره مندي از اين اقدام داوطلبانه مردم داشته باشند.
در اين جلسه مقرر شد دستگاه هاي اجرايي با توجه به وظايف سازماني، برنامه هايي را كه نيازمند مداخله سازمان هاي مردم نهاد است، شناسايي و به اداره كل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري ارسال كنند تا با برنامه ريزي و معرفي سازمان هاي مربوطه، از ظرفيت آنان استفاده شود.
تشكيل كلاس هاي آموزشي و مهارتي با حضور صاحب نظران از ديگر برنامه هاي مصوب اين جلسه بود.
بر اساس آخرين آمار، بالغ بر 300 تشكل مردم نهاد در قالب سازمان هايي همچون انجمن هاي خيريه، حوزه جوانان، محيط زيست و مددكاري در گيلان فعاليت مي كنند.
از اين تعداد سازمان هاي مردم نهاد در استان ، حدود 60 سمن از استانداري و مابقي از نهادهايي از قبيل نيروي انتظامي، اداره كل ورزش و جوانان، بهزيستي و محيط زيست گيلان مجوز گرفته اند.
منبع: ایرنا