معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان غربی، سازمانهای مردم نهاد را پل ارتباطی مناسبی درتوسعه طرحهای فرهنگی و اجتماعی دانست.
سرهنگ "علي قهرمان" در جلسه توسعه تعامل و توانمندسازي سازمان هاي مردم نهاد گفت : امر مشارکت همراه با تحولات اجتماعي سازگار مي شود و با رويکردها و نگرش هاي هر جامعه و نيازها و نهادهاي آن انطباق مي يابد. شکل و کارکرد امروزي اين مشارکت در سازمانهاي مردم نهاد تبلور يافته است.
اين مقام انتظامي ادامه داد :سازمان هاي غيردولتي، ويژگي ها و توانايي هاي بالقوه اي را در خود دارند. رجوع به ماهيت و توان هاي اين نهادها که از متن جامعه سرچشمه مي گيرند و نيز بهره گيري از ظرفيت هاي آنها، پتانسيل ها و دستاوردهاي بسيار کارآمد و کارسازي را براي حل معضلات و آسيب هاي اجتماعي به همراه دارد .
معاون اجتماعي استان مهمترين هدف از برگزاري اين جلسه را ايجاد و تقويت تعامل و همکاري بين سازمانهاي مردم نهاد درجهت توانمندسازي وبهره مندي از ظرفيت هاي چندجانبه درتوسعه نظم وامنيت عمومي عنوان کرد و ادامه داد : پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي را با مشارکت سمن ها در نهادينه سازي فرهنگ پيشگيري در ارتقاء امنيت اجتماعي موثر است.
وي در ادامه گفت: جلب اعتماد مردم به پليس و در نهايت افزايش مشارکت پذيري شهروندان موجب ارتقاء امنيت اجتماعي و کاهش برخورد انتظامي مي شود و سازمان هاي مردم نهاد پل ارتباطي مناسبي درتوسعه طرح هاي فرهنگي و اجتماعي هستند.
سرهنگ "علي قهرمان" در ادامه فعاليت هاي آموزشي و مشاوره اي در بين جوامع هدف مثل مساجد، مدارس، دانشگاه ها و ديگر سازمان هاي دولتي و مردمي با هدف آشنايي با انواع آسيب ها و معضلات اجتماعي و روش هاي مقابله با اين گونه آسيب ها را يکي از بهترين ابزارهاي مقابله با جنگ نرم دشمن برشمرد .
وي افزود : پليس يقين دارد که بدون برخورداري از سرمايه اجتماعي، و به تنهايي، قادر به پيشگيري از وقوع کجروي ها و مقابله و مبارزه با انحرافات و جرائم متنوع و متعدد اجتماعي نيست. از همين روي، به سهم خود مي کوشد تا سرمايه اجتماعي جامعه تقويت گردد و مشارکت و همراهي همگان در مسائل اجتماعي مضاعف شود.
اين مقام انتظامي با تاکيد بر اينکه در سايه نظم اجتماعي حاصل از سرمايه اجتماعي، تمايل به ارتکاب بزه و جرم در جامعه رو به کاهش مي رود ،گفت:نيروي انتظامي با رويکرد جامعه محوري خود مصمم است ضمن جلب مشارکت و اعتماد مردم خدمات مطلوبي را به عموم شهروندان ارائه کند.
سرهنگ "قهرمان" تصريح کرد :امنيت سازي در حوزه اقتدار و مهرباني در تعامل با مردم مؤلفه هاي حفظ اين سرمايه است،لذا مردم بايد به معناي واقعي پليس را ملجأ وضامن حفظ امنيت وگره گشاي واقعي از تهديدجاني،مالي وآبرويي خود بدانند.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي آذربايجان غربي در پايان خاطر نشان کرد : ميزان مشاركت مردم در فعاليتهاي پليس، ميزان اعتماد مردم به پليس و ميزان آگاهي مردم از فعاليتهاي پليس، عناصر اصلي سرمايه اجتماعي پليس ميباشد و همين امر امنيت عمومي و كاهش جرائم را در پي خواهد داشت.
منبع: خبر وان